[??] DNND 02
Re: [??] DNND 02
Dzieki za spotanko ,tyle eMek robi wrazenie, trasa tez super choc mi osobiscie bardziej podobal sie podjazd na bialy krzyz ale to juz kwestia gustu,teraz nic tylko czekac na DNND 03 

czekam na fotki
i na kolejne spotkanie pozdrawiam. VENOM piękna ta twoja e34 

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Dzięki za spotkanie Panowie. Tradycją już jest, że jak się uda nam spotkać, to jest bardzo fajnie i tym razem nie było wyjątku. Wielkie podziękowania należą się organizatorowi całego tego zamiesznia. Jurek, popisałeś się i tak trzymaj!!! Jeżeli chodzi o moje prywatne spostrzeżenia i sugestie na przyszłośc, to przede wszystkim życzyłbym sobie (i pewnie nie tylko ja) ograniczyć liczbę postojów, ale każdy postój trochę wydłużyć i na przyszłość udać się np. gdzieś na obiad. Dziękuję ”najwytrwalszym” czyli Dawidowi i Arturowi za pogawędkę oraz wspólne podziwiani i porównywanie naszych laleczek. Pozdrowienia od Magdy dla reszty ,przybyłych na to spotkanie, dziewczyn 
P.S. Żałuję, ze nie miałem okazji bycia przewiezionym doładowanym M3 kolegi Artura, ale rozumiem, że i tak nie byłaby to pełnia mozliwości tego potwora, więc czekam z nieciepwliwością na następny DNND.

P.S. Żałuję, ze nie miałem okazji bycia przewiezionym doładowanym M3 kolegi Artura, ale rozumiem, że i tak nie byłaby to pełnia mozliwości tego potwora, więc czekam z nieciepwliwością na następny DNND.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Koledzy,
Niestety trasy mamy tutaj krotkie i stad tez forma spotkania - wiecej postojow niz samej jazdy
. Szkoda ze nie mieszkamy w alpach 
Nastepnym razem postram sie poprawic. Moze w koncu wypali ta Slowacja
. Plany juz sa 
Niestety trasy mamy tutaj krotkie i stad tez forma spotkania - wiecej postojow niz samej jazdy

Nastepnym razem postram sie poprawic. Moze w koncu wypali ta Slowacja

-
- Kontakt:
A ja bardzo żałuje że mnie nie było 
Powód: Za tydzień mam ślub i dlatego brak czasu
Ale następnym razem sie pojawie!!!!

Powód: Za tydzień mam ślub i dlatego brak czasu

Pietrek///M3
I ja dziekuje za mile spotkanie.
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram
P.S. Strtowalem bez procedury a i tak bylo rowno
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram

M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Nasteonym razem zabierzesz juz zonePietrek///M3 pisze:A ja bardzo żałuje że mnie nie było
Powód: Za tydzień mam ślub i dlatego brak czasuAle następnym razem sie pojawie!!!!

Ja tam jestem ciekaw prawdziwej konfrontacji przy wyzszych predkosciachTomcio pisze:I ja dziekuje za mile spotkanie.
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram![]()

-
Witam;) Tomku punto waży 1050 kg i ma 291 ps jeśli chodzi o ścisłość:) musimy się ustawić do 200 na godzinę a nie jechać 1 i 2 bieg bo ja na tych biegach nie mam trakcji a jechaliśmy równo;) powiem ci szczerze że byłem zdziwiony że na dwóch pierwszych biegach mi nie odjechałeś bo to kiepsko wróży ci przy wyższych prędkościach;) punto jest szybkie dopiero na 3 i 4 biegu a ich w naszym starcie nie użyliśmy;) dziś zmierzyłem tyle o ile moje punto 0-400m racelogic-iem pokazało 13,01 muszę jeszcze troszkę ogarnąć start i założyć shift light bo czasem zmieniam bieg za wcześnie albo za późno i myślę że będzie wysokie 12;) tak wiec musimy ustawić się do 200 a nie do setki z małym kawałkiem;) a co do twojego m3 to jest piękne, wygląda super, jest wygodne i do tego szybkie:) moje punto niestety jest tylko szybkie;) Pozdrawiam Maciek
Tomcio pisze:I ja dziekuje za mile spotkanie.
Venom to autko z Italii mialo 1.4 Turbo 300KM i 900kg. a mowiles ze z nim przegram![]()
Ostatnio zmieniony wt kwie 19, 2011 08:52 przez maciekm2000, łącznie zmieniany 2 razy.
super spocik. bardzo fajna ekipa. na pewno będę na następnym. brakowało tylko e36 i jakiejś v8/v10, nie mowie o e30... babcia venoma dawala rade bardzo dobrze- venom, gdzie kupiles takie ciężkie buty?;)
piekny wynik kolegomaciekm2000 pisze:Witam;) Tomku punto waży 1050 kg i ma 291 ps jeśli chodzi o ścisłość:) musimy się ustawić do 200 na godzinę a nie jechać 1 i 2 bieg bo ja na tych biegach nie mam trakcji a jechaliśmy równo;) powiem ci szczerze że byłem zdziwiony że na dwóch pierwszych biegach mi nie odjechałeś bo to kiepsko wróży ci przy wyższych prędkościach;) punto jest szybkie dopiero na 3 i 4 biegu a ich w naszym starcie nie użyliśmy;) dziś zmierzyłem tyle o ile moje punto 0-400m racelogic-iem pokazało 13,01 muszę jeszcze troszkę ogarnąć start i założyć shift light bo czasem zmieniam bieg za wcześnie albo za późno i myślę że będzie wysokie 12;) tak wiec musimy ustawić się np do 200 a nie do setki z małym kawałkiem;) a co do twojej m3 to jest piękne, wygląda super, jest wygodne i do tego szybkie:) moje punto niestety jest tylko szybkie;) Pozdrawiam Maciek
Tomcio pisze:I ja dziekuje za mile spotkanie.

-
:)
Dziękuje za miłe słowa to prawda Punto daje wiele radości, dlatego tak uparcie budowałem je przez 3 lata. Niestety nadaje się tylko na krótkie i średnie wypady (buczy, huczy, trzęsie) no, ale w końcu do tego celu je budowałem. Zazdroszczę wam komfortu połączonego z osiągami i respektu, jaki wzbudzają wasze samochody;)
Pozdrawiam Maciek
Pozdrawiam Maciek
Dokładnie jest tak jak piszesz. Twoje auto jest zbudowane dla jednego celu, dla szybkości i jest zrobione naprawdę dobrze. Moje M3 służy mi do codziennej jazdy do pracy, głównie spokojne trasy ale jak jest górski spocik to też daje radę.
Jak najbardziej musimy się spotkać i rozstrzygnąć tą rywalizację
Dodatkowo jeżeli masz urządzenie pomiarowe to sobie pomierzymy dokładne czasy przyspieszenia i elastyczności.
Teraz będę jakiś czas na urlopie ale po powrocie chętnie się spotkam, a może w większym gronie coś się uda zorganizować.
Pozdr.
P.S. Ja chyba jechałem na trzecim biegu i nie osiągnęliśmy nieco ponad sto tylko chyba grubo ponad sto

Dodatkowo jeżeli masz urządzenie pomiarowe to sobie pomierzymy dokładne czasy przyspieszenia i elastyczności.
Teraz będę jakiś czas na urlopie ale po powrocie chętnie się spotkam, a może w większym gronie coś się uda zorganizować.
Pozdr.
P.S. Ja chyba jechałem na trzecim biegu i nie osiągnęliśmy nieco ponad sto tylko chyba grubo ponad sto

M3 e92 Competition Dkg Edc Mdm ///MPerformance Gts Akrapović Vorsteiner Tecnocraft Seibon Eibach
-
...
Hihihi nie chodzi mi o rywalizacje masz mega fure po prostu odpisałem na to, co napisałeś;) myślę, że mamy być kumplami, a nie napinać się jak o jakieś złote gacie;) każdy ma swoje auto i swój pomysł na nie;) najważniejsze żeby właścicielowi się podobało i tyle a na drodze i tak raz na jakiś czas znajdzie się coś szybszego albo wygodniejszego albo robiącego większe wrażenie;) co do racelogica to jest dostępny raz na jakiś czas;) a co do biegów to ja skończyłem 2 bieg i wrzuciłem 3 no i na tym koniec. Pewnie wynika to z tego, że ja mam 5 a ty 6 biegów więc u ciebie pewnie są krótsze;) pozdrawiam Maciek
Tomcio pisze:Dokładnie jest tak jak piszesz. Twoje auto jest zbudowane dla jednego celu, dla szybkości i jest zrobione naprawdę dobrze. Moje M3 służy mi do codziennej jazdy do pracy, głównie spokojne trasy ale jak jest górski spocik to też daje radę.
Pozdr.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Dave, jak wiesz mojego brata nie bylo, ale byl kuzyn, ktoremu dziekujemy za fotki!!
Jakos dziwnie wyglada ta moja babcia w towarzystwie tych mlodych i pieknych M3...
Link do paczki fotek 186MB:
www.m5e34.pl/materialy/2011.04.17_DNND02.zip
Prosze o cierpliwosc przy sciaganiu. Najlepiej uzywac jakiegos programu ktory wznawia zerwane polaczenia.
Jesli ktos chce jakies fotki w wyzszej jakosci to pisac.
Ponizej wrzuciel kilka, dla tych ktorym nie chce sie sciagac:

Pozdrawiam!
Jakos dziwnie wyglada ta moja babcia w towarzystwie tych mlodych i pieknych M3...
Link do paczki fotek 186MB:
www.m5e34.pl/materialy/2011.04.17_DNND02.zip
Prosze o cierpliwosc przy sciaganiu. Najlepiej uzywac jakiegos programu ktory wznawia zerwane polaczenia.
Jesli ktos chce jakies fotki w wyzszej jakosci to pisac.
Ponizej wrzuciel kilka, dla tych ktorym nie chce sie sciagac:
Pozdrawiam!
Venom foty swietne jak zwykle, podziekuj kuzynowi